I internettverdenen er du ingen hvis folk ikke besøker nettstedet ditt. Hvis folk ikke finner nettstedet ditt når de gjør internettsøkene sine, er det som om du aldri engang gidder å lage et nettsted i det hele tatt. En måte å unngå den fellen på er ved å bruke SEO, eller søkemotoroptimalisering. Her er noen måter å bruke SEO på nettstedet ditt.

En av de mest effektive måtene å optimalisere nettstedet ditt på er å sette søkeordene dine i titteltaggen. Søkemotorer kryper over rundt 60 til 70 tegn i tittelen, så det er viktig å holde tittelen kort og søkeordene dine relevante. Søkemotoren vil matche tittelnøkkelordene med det faktiske innholdet på siden din, så relevans er veldig viktig.

Send inn nettstedet ditt til de forskjellige søkemotorene. Høres enkelt ut, men mange webmastere har ikke gjort dette enkle trinnet. Send formelt nettstedet ditt til motorene selv, og du kickstart prosessen med å rangere for søkeordene dine. Sørg for å sende til alle søkemotorene også, ikke bare de du tror er mest populære.

Besøk konkurrenters nettsteder og se kildekodene deres. Dette hjelper deg med å lære hvordan SEO brukes av andre og søkeordene som målrettes. Selv om du kanskje ikke vil etterligne dem, kan denne forskningen hjelpe deg med å tenke på forskjellige nøkkelord og andre ting du kan prøve.

SEO er ikke en engangs ting, så du må alltid jobbe med vedlikehold på bloggen eller nettstedet ditt. Se hele tiden etter brutte koblinger, bilder som ikke lastes inn, og videoer som er fjernet fra vertskilden og andre ødelagte baner på sidene dine. Søkemotorer straffer nettsteder som viser ødelagte lenker, så vær flittig her.

Nettstedets topptekst kan være det første besøkende ser, men bunnteksten på nettstedet ditt er også like viktig. Du kan bruke bunnteksten til din fordel og hjelpe edderkopper når de navigerer gjennom nettstedet ditt ved å duplisere hovednavigasjonen og sørge for at bunntekstkoblingene omdirigerer besøkende til områdets viktigste sider.

Sjekk alltid søkeordtettheten din når du jobber mot mål for søkemotoroptimalisering. 3-5 prosent bør være summen av koblinger eller tekst på en side. Spre informasjonen på hele nettstedet ditt, ikke bare på hjemmesiden din. Hver side trenger nøkkelord for søkemotorer for å gjenkjenne innhold.

Konfigurer området slik at de eldste artiklene fremdeles gir tilgang til det nyeste innholdet. Du kan lage et blogginnlegg som går viralt, slik at du i 2 år nedover veien fortsatt får treff på den siden. Hvis du sørger for at det gamle innlegget gir enkel tilgang til hovedsiden din og nylige lenker, vil du lykkes bedre med resultatene dine.

Å bruke SEO gjør nettstedet ditt mer attraktivt for søkemotorer, noe som betyr at nettstedet ditt vil være høyere oppe i listeresultatene. Forsikre deg om at folk ser nettstedet ditt ved å implementere så mange SEO-tips du kan, og resultatet vil være en økning i besøkstall og kanskje mer.

SEO Råd Alle Kan Dra Nytte